Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Voronin despre ședința închisă la Parlament: le este ruşine că nu au făcut nimic (VIDEO)

19 iun. 2013,, 16:01   Politică
3353 3
Foto: noi.md
Partidul Comuniștilor din Republica Moldova insistă ca ședința Parlamentului la care va abordată problema transnistreană să fie publică. Liderul PCRM, Vladimir Voronin, a declarat astăzi pentru jurnaliști că nu vede motive ca aceasta să se desfășoare cu ușile închise, așa cum insistă deputații din Coaliția pentru Guvernare Pro-Europeană, relatează NOI.md.

Potrivit lui Voronin, atît pe durata ultimilor ani, cît și în perioada guvernării comuniste, toate măsurile legate de problema transnistreană erau publice. ”Totul se făcea public. Nimic niciodată n-a fost confidențial și eu nu văd sensul ca mîine această ședință să fie închisă. Aceasta doar este durerea întregii noastre națiuni. Cu ce ocazie publicul să nu audă cum se luptă deputații pentru reintegrarea țării?” s-a întrebat liderul PCRM.

Totodată, președintele comuniștilor consideră că la rezolvarea acestei probleme nu există nimic de ascuns, decît doar incapacitatea actualei guvernări de a ieși din situația creată. ”Poate să ascundă doar lenevia lor mintală și incapacitatea lor de a se apropia de soluționarea acestei probleme. Asta pentru că ei în acești ani de zile n-au făcut nimic și le este rușine ca nu cumva mass-media să iasă și să spună cetățenilor că sînt incapabili”, a precizat Vladimir Voronin.

Liderul Comuniștilor mai consideră că această panică creată la nivel central vizavi de problema transnistreană este intenționată și că în spatele legii cu privire la frontiera de stat semnată de pretinsul lider transnistrean Evgheni Șevciuk se ascund interese necunoscute.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?