X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

La Grădina Botanică a avut loc adunarea colectivă a mămicilor, tăticilor și picilor

1 iun. 13:00   Capitala
3041 0

În Grădina Botanică din Chișinău a avut loc un eveniment inedit la care au participat mămici, tătici și pici.

Adunarea colectivă a mămicilor, tăticilor și picilor face parte din proiectul ”Medicina simțului” creat de medicul ORL-ist Lucia Gariuc și a fost absolut gratuit.

Evenimentul a avut drept scop integrarea holistică a sănătății celor mici și a celor mari. Problemele de sănătate, de cele mai multe ori, depind în mod direct de liniștea emoțională a fiecărei persoane în parte, iar de cît de bine ne simțim trupul și sufletul depinde, în mare parte, și starea noastră de bine.

”Pentru mine sănătatea și fericirea omului rezidă doar în liniștea lui mintală, sufletească și corporală, iar noi ca să obținem acest lucru, ca să nu luptăm cu bolile ar trebui să ne integrăm și cea mai bună metodă este prin intermediul naturii, a muzicii, a mîncării sănătoase și relațiilor construite cu persoanele care au același scop ca și noi. Pentru mine medicina simțului este anume să ne trezim capacitatea de a simți. Eu ca ORL-ist ciocnindu-mă cu anumite patologii la pacienții mei am observat o legitate, că simțurile noastre au pe alocuri dezechilibre atunci cînd nu se pot integra în societate. Altfel spun, anumite complexe, frici către lumea exterioară, sau copii care au frică de a se manifesta atunci lor le apar anumite patologii. Chestia asta mi-a părut absolut fenomenală. Pentru mine medicina simțului este un concept care integrează atît sănătatea fizică cît și cea mentală prin integrarea sufletului cu lumea exterioară. Corpul nostru este o barieră între lumea exterioară și cea interioară, iată pentru a fi sănătoși ar fi bine să integrăm sufletul cu lumea exterioară. Vreau ca toți să fim sănătoși pentru că lumea e foarte frumoasă și noi ar trebui să ne bucurăm de ea”, a spus Lucia Gariuc.

Evenimentul a adunat zeci de mămici, pici și tătici care au interacționat și s-au bucurat împreună de timpul frumos petrecut în natură.


2
0
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав