X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Taberele de Vară din capitală: Cîte bilete vor fi gratuite

1 iun. 14:00   Capitala
5430 0

Părinții trebuie să fie informați despre procedura de obținere a biletelor de odihnă pentru taberele de vară din capitală, în cadrul programului "Odihna de Vară 2024".

Pentru a beneficia de bilete de odihnă, părinții sînt rugați să urmeze următorii pași:

-Depunerea cererii: Părinții trebuie să depună o cerere la instituția de învățămînt unde copilul își desfășoară studiile, inclusiv la școala sportivă pentru biletul în tabăra sportivă.

-Procesarea cererii: Cererile vor fi procesate de către administrația instituției de învățămînt, care va informa părinții cu privire la:

  • Disponibilitatea taberelor.
  • Schimburile organizate.
  • Numărul de bilete disponibile.

-Tabere sportive: Beneficiari ai biletelor în taberele sportive sînt doar elevii care frecventează o școală sportivă din municipiul Chișinău. În acest caz, părinții trebuie să se adreseze administrației școlii sportive frecventate de copil pentru informații suplimentare și înregistrare.

Pentru a beneficia de biletul de odihnă, sînt necesare următoarele documente:

  • Cererea părintelui.
  • Actul de identitate al copilului.

La sosirea în tabără, persoana care însoțește copilul, reprezentantul legal al acestuia, prezintă următoarele acte:

-Biletul de odihnă (original);

  • Copia cu poză a certificatului de naștere al copilului autentificată de către administrația instituției de învățămînt sau copia buletinului de identitate al minorului.
  • Certificatul medical al elevului (forma 027), inclusiv informații despre imunizare (oferit de către medicul de familie).

Prețul biletului de odihnă în taberele constante este de 3700 de lei pentru un bilet cu durata de 10 zile. Prețul unei zile este de 370 de lei. Pentru un bilet în taberele constante părinții vor achita 740 de lei (20% din prețul biletului).

În taberele constante, 1828 de bilete de odihnă sînt oferite cu titlu gratuit.

2000 de bilete se planifică a fi repartizate școlilor sportive pentru cantonamente și pregătiri pentru întreceri sportive. Prețul biletului de odihnă în astfel de tabere este de 3800 de lei pentru un bilet cu o durată de 10 zile, prețul unei zile fiind de 380 de lei. Pentru un bilet în taberele sportive părinții vor achita 760 de lei (20% din prețul biletului).

Oferta educațională pentru sezonul estival 2024:

-3 tabere cu sejur constant – https://cutt.ly/ketEgu1L

-15 tabere cu sejur de zi – https://cutt.ly/2etEgCAB

-14 tabere sportive – https://cutt.ly/retEhwzi

-13 centre extrașcolare – https://cutt.ly/ketEhz4U

Pentru a vedea mai multe răspunsuri la întrebările parvenite pe adresa redacţiei noastre, accesaţi acest link. Întrebările pot fi expediate pe adresa [email protected].

0
0
0
5
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?