X 
Arşiţa stiri: 182
Jocurile Olimpice stiri: 137
Transnistria stiri: 1412

La Erevan au început confruntările între poliție și manifestanți

31 mai. 16:15   Externe
3327 1

Ciocniri între poliție și demonstranți au loc în apropierea clădirii Ministerului armean de Externe, unde cei care cer demisia premierului Nikol Pashinyan au sosit pentru a se întîlni cu ministrul de Externe Ararat Mirzoyan.

Potrivit presei armene, manifestanții aruncă cu sticle în polițiști. Forțele de ordine au început reținerile.

În special, Igor Khachaturov, fiul fostului secretar general al OTSC, Iuri Khachaturov, și alți cîțiva protestatari au fost reținuți în timpul confruntărilor dintre protestatari și poliție la Erevan.

Numărul celor reținuți în timpul protestelor din fața Ministerului armean de Externe a crescut la 29. Liderul protestatarilor, Bagrat Galstanyan, i-a amenințat pe ministrul armean de Interne, Vga Ghazaryan, și pe alți șefi de minister, în timpul confruntărilor.

„Veți răspunde cu propriile capete”, a spus arhiepiscopul, adresîndu-se lui Ghazaryan. Galstanyan a declarat că șeful Ministerului de Interne este responsabil pentru situația tensionată care s-a creat pînă acum.


Protestatarii din Armenia, în frunte cu Bagrat Galstanyan, intenționează să blocheze toate intrările în Ministerul armean de Externe pentru a-i împiedica pe angajații ministerului să părăsească clădirea, a relatat presa armeană.

3
0
0
5
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав