X 
Arşiţa stiri: 185
Jocurile Olimpice stiri: 144
Transnistria stiri: 1455

Adio an școlar, la revedere dragi profesori și colegi: Ultimul sunet de clopoțel a răsunat în toate școlile din Moldova

31 mai. 12:09   Societate
4129 0

Astăzi, 31 mai, în toate școlile din Republica Moldova a răsunat „Ultimul sunet de clopoțel”, marcînd sfîrșitul anului școlar.

Jurnaliștii Noi.md au fost prezenți la Liceul Teoretic „Alexei Mateevici” din orașul Cricova, unde au surprins momente deosebit de emoționante. Atît profesorii, cît și absolvenții și părinții și-au împărtășit gîndurile și sentimentele cu ocazia acestei zile speciale.

Profesorii au exprimat mîndrie și recunoștință pentru munca depusă de elevi de-a lungul anului școlar. Unii dintre ei și-au amintit cu nostalgie de momentele frumoase petrecute alături de elevi și au încurajat absolvenții să-și urmeze visele cu încredere în ziua de mîine.

Și directoarea instituției, Bolocan Liliana, a avut un mesaj pentru ei, dorindu-le să pornească în lumea mare cu demnitate.

Absolvenții claselor a 12-a au vorbit despre amintirile frumoase pe care le-au creat împreună, despre lecția cea mai importantă pe care au învățat-o în toți acești ani de școală, dar și despre prieteniile pe care le vor păstra cu drag în suflet. În mod surprinzător, absolvenții claselor a 12-a au declarat că nu au emoții în legătură cu examenul de Bacalaureat, simțindu-se pregătiți să primeasă cele mai bune rezultate.


De asemenea, unii absolvenți și-au amintit cu zîmbetul pe buze de multe ghidușii pe care le-au făcut la școală.

Părinții la rîndul lor, cu emoții mai mari decît copiii lor, au fost deosebit de mîndri de realizările lor și au împărtășit speranțele și așteptările pentru viitor.

4
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum veți proceda în cazul referendumul republican privind integrarea europeană a R. Moldova?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав