X 
Arşiţa stiri: 173
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Astăzi, clarvăzătoarea auto Lana Flor ne va vorbi despre GEELY ATLAS 2024 - o noutate pe piața moldovenească ©

30 mai. 18:45   Ştiri Auto
4655 0

Cel mai nou automobil GEELY ATLAS 2024,, în versiunea Premium, cu motor de 1,5 turbo benzină, a atras atenția comunității auto. Detalii atent concepute, calitate superioară, tehnologii moderne și confort - este ceea ce oferă acest model. Despre acest lucru a declarat clarvăzătoarea auto Lana Flor în prezentarea sa.

Mașina este dotată cu optică Full LED, senzori de parcare și cameră de 360 de grade, care oferă o siguranță maximă și confort la parcarea și manevrele pe străzile înguste. De asemenea, în ciuda dimensiunilor impresionante ale GEELY ATLAS, Lana demonstrează în practică o raza de viraj excelentă a crossoverului. Iar elemente de fixare ISOFIX a scaunelor pentru copii asigură siguranța micilor pasageri.

Caracteristica distinctivă a ATLAS 2024 este designul său modern, pe care Lana nu încetează să-l admire pe tot parcursul ediției. De exemplu, tapițeria interioară realizată din piele ecologică cu cusături perfect netede subliniază încă o dată nivelul calității autoturismului. Iar acoperișul panoramic cu iluminare dinamică, care se adaptează la stilul de conducere și la acompaniamentul muzical, creează o atmosferă specială în salon.

În plus, crossoverul cu cinci uși GEELY ATLAS este echipat cu cruise control adaptiv, șase difuzoare și patru regimuri de conducere pentru un confort maxim de deplasare în diferite condiții de trafic.

Dar unul dintre principalele avantaje ale acestui model, potrivit expertului, este spațialitatea sa. Iar portbagajul cu fund dublu oferă suficient spațiu pentru a transporta încărcături de diferite dimensiuni.

În încheierea prezentării sale, Lana Flor a remarcat că GEELY ATLAS justifică fiecare bănuț. Caracterul său dinamic și dotarea extinsă îl transformă în alegerea ideală pentru cei care apreciază confortul, siguranța și stilul într-un singur pachet!

Urmăriți noile prezentări ale gamei de modele GEELY, care va continua să uimească prin stilul, inovația și tehnologia avansată. Iar dacă sînteți în căutarea unui autoturism care să devină un prieten de încredere

GEELY ATLAS este cea mai bună alegere!

Mai multe detalii pe site-ul: https://geely.md/price/Atlas-ro.pdf

3
0
0
1
4

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав