X 
Jocurile Olimpice stiri: 121
Arşiţa stiri: 135
Transnistria stiri: 1453

Ansamblul "Hecenii" din Moldova a uimit din nou juriul unui concurs de talente

1 iun. 09:45   Societate
3760 0

Ansamblul "Hecenii" din Republica Moldova a făcut un spectacol de zile mari peste Prut, în finala unui concurs de talente.

Dansatorii moldoveni au încins scena cu un joc din Bucovina. Jurații au fost impresionați de prestația spectaculoasă a ansamblului.

„Sînt foarte mîndră de ei, îmi doresc să colaborăm și să fim împreună la următorul concert”, a declarat unul dintre membrii juriului.

„Voi ați reușit să veniți cu ceva nou, dar cu același tip de energie. Sînteți foarte buni!”, a punctat un alt jurat, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Amintim că dansatorii Ansamblului „Hecenii” din țara noastră au impresionat chiar la prima apariție în concurs membrii juriului.


După ce au impresionat ambele maluri ale Prutului, tinerii au fost invitați la Președinție, iar Maia Sandu a cerut Guvernului să identifice soluții pentru a renova sediul în care repetă dansatorii.

Guvernul a alocat 1,3 milioane de lei pentru lucrările de reparație a Casei de cultură din Heciul Nou. Banii vor fi transmiși Consiliului local, din fondul de rezervă a Executivului.

Mai multe informații despre cultura și artiștii din Republica Moldova pot fi găsite pe site-ul moldovenii.md.

10
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?