X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

O moldoveancă ar putea deveni Miss World Canada 2014!

4 mar. 2014,, 15:10   Showbiz
9921 0
Foto: facebook
În lista pretendentelor la titlul de Miss World Canada 2014 a apărut Victoria Lefter, originara din Moldova. Studenta, în vîrstă de 19 ani, locuieşte împreună cu părinţii deja de patru ani la Ontario și are dreptul deplin de a participa la concursul de frumusețe că să lupte pentru titlul de cea mai frumoasă fată din "Ţara Arţarilor".

"Mi-am trimis fotografiile pe adresa site-ului oficial al concursului «Miss World Canada», apoi am fost sunată de către organizatori, care mi-au luat un interviu telefonic. Au fost interesați să afle despre educația mea, hobbyurile mele, dar şi despre planurile mele de viitor", scrie pe pagina sa de pe o rețea socială Victoria Lefter.

În acest an concursul se va desfăşura în luna mai la Vancouver. Uneia dintre cele 60 de fete îi va reveni coroana principală, o excursie la Londra şi posibilitatea de a reprezenta Canada la „Miss World 2014”.

Victoria Lefter nu este nici pe departe prima moldoveancă care participă la concursurile de frumuseţe din Canada. În anul 2010 Miss Canada a devenit Elena Semikina, originară din Moldova.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?