X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Un avion cu sute de pasageri a aterizat de urgență, după ce a luat foc unul dintre motoare

16 mai. 22:00   Externe
2623 0

Un avion de linie cu 468 de persoane la bord care se îndrepta din Indonezia spre Arabia Saudită a efectuat miercuri o aterizare de urgenţă la Makassar, în sudul indonezian, din cauza unui incendiu la unul dintre motoare.

Compania indoneziană a precizat că zborul Garuda-1105, cu destinaţia Medina - operat de un Boeing 747-400 - a revenit pe aeroportul de unde decolase, în oraşul indonezian Makassar, la ora locală 17:15 (09:15 GMT) şi că toţi pasagerii sînt în afara pericolului, transmite Noi.md cu referire la stirileprotv.ro

„Decizia a fost luată de comandantul aflat la bord, imediat după decolare, date fiind problemele identificate după ce scîntei au fost observate la unul dintre motoare", a declarat Irfan Setiaputra, directorul general al Garuda, într-un comunicat.

La bordul avionului se aflau 18 membri ai echipajului şi 450 de pasageri, inclusiv pelerini pentru hajj, pelerinajul musulman de mai multe zile din Arabia Saudită.

Cu toţii au fost îndreptaţi spre locuri de aşteptare, înainte de a fi îmbarcaţi într-un alt zbor mai tîrziu în timpul zilei de miercuri, cu destinaţia Arabia Saudită

3
0
0
1
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?