X 
Arşiţa stiri: 178
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Călătoria cu avionul a devenit un coșmar: Ce li s-a întîmplat unor pasageri

29 mai. 00:30   Externe
3416 0

Spaimă pentru pasagerii de la bordul unui zbor al companiei Spirit Airlines din Jamaica spre sudul Floridei, după ce au fost instruiți să se pregătească pentru o posibilă aterizare pe apă.

Compania aeriană a declarat că instrucțiunile au fost date din „abundență de precauție”. Avionul s-a întors în siguranță în Jamaica.

Turbulențele în zbor au crescut în ultima vreme, mai multe zboruri din acest an fiind afectate de turbulențe în aer, unele dintre ele soldîndu-se cu răniri și chiar cu un deces, notează Noi.md cu referire la stiripesurse.ro.

Amintim că șase pasageri și șase membri ai echipajului au fost răniți duminică, în urma unor turbulențe la un zbor Qatar Airways de la Doha la Dublin.

Incidentul apare după tragedia recentă cînd un Boeing 777, care zbura cu 211 pasageri şi 18 membri ai echipajului la bord, a trecut prin turbulenţe extreme şi bruşte la o altitudine de 11.000 de metri, cînd se afla deasupra Myanmarului, la zece ore după ce decolase de la Londra.


Un pasager britanic în vîrstă de 73 de ani a murit, iar alte 104 persoane au fost rănite la bordul zborului Londra-Singapore. Dintre răniți, 20 sînt în stare gravă la terapie intensivă.

0
1
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав