Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Spaima trăită în avion de jucătorii unei echipe

28 mai. 19:30   Sport
2450 0

Avionul în care se aflau jucătorii echipei Cadiz, retrogradată în a doua divizie spaniolă, a efectuat o aterizare de urgenţă la Sevilla, după o defecţiune mecanică.

Delegaţia clubului Cadiz trebuia să ajungă în El Salvador, la inaugurarea unui stadion în onoarea lui Jorge Alberto González Barillas, alias Magico Gonzalez, o fostă glorie a clubului între 1982 şi 1984 şi din nou între 1986 şi 1991.

"Delegaţia Cadiz CF a fost nevoită să aterizeze de urgenţă pe aeroportul din Sevilla după o defecţiune mecanică la avionul cu destinaţia El Salvador. Avînd în vedere circumstanţele şi incapacitatea companiei aeriene de a găsi o soluţie, deplasarea în El Salvador a fost anulată. De acum înainte, vom lucra pentru a ne îndeplini angajamentul faţă de Jorge 'Mágico' González, El Salvador şi poporul salvadorian", a explicat clubul andaluz pe Twitter..

Manuel Vizcaíno, preşedintele clubului, a explicat după aterizarea forţată de la Sevilla că "jucătorii erau în stare de şoc şi era imposibil să le mai spunem să călătorească".

În cadrul unui interviu pentru El Chiringuito, jucătorul Alex Fernandez a recunoscut, de asemenea, că a fost traumatizat: "A fost o sperietură foarte mare, am crezut că vom muri, ne-am revăzut întreaga viaţă", a recunoscut mijlocaşul.


Vizita în El Salvador, precum şi meciul amical programat iniţial joi împotriva naţionalei locale, vor fi, prin urmare, amînate pentru o dată ulterioară. "Nu este uşor, mai ales în circumstanţele în care se află clubul în acest an. Este în pregătire de mult timp, dar circumstanţele sunt ceea ce sunt. Abia aşteptăm să găsim datele pentru a ne întîlni cu prietenii noştri salvadorieni", a conchis preşedintele Limoneros.

Cadiz a retrogradat în acest sezon în a doua ligă spaniolă.

0
1
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?