Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Chirtoacă s-a lansat în campania electorală

18 mai. 2015,, 14:50   Politică
2106 3
Киртоакэ включился в предвыборную борьбу: в 2007 году Кишинев был дурно пахнущей ямой
Foto: moldova24.net
Candidatul Partidului Liberal (PL) pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, s-a lansat astăzi în campania electorală. Evenimentul s-a desfăşurat în parcul Valea Morilor din capitală.

După cum comunică TRIBUNA, sloganul acestuia în campania electorală este: „Primarul faptelor concrete, echipa faptelor concrete, partidul faptelor concrete”. Mai mult, edilul a spus că are şi un imn electoral, iar curînd va fi lansat şi un clip în acest sens.

„Avem ce face, avem cu cine face, avem pentru cine face. Aceste lucruri esenţiale ne deosebesc de ceilalţi”, a declarat Chirtoacă.

Printre priorităţile lui Dorin Chirtoacă pentru următorul mandat se numără: crearea de noi locuri de muncă, înnoirea parcului de troleibuze pînă în 2019, demararea proiectului de izolare termică a clădirilor din municipiul Chişinău, creşterea capacităţii de transport şi repararea drumurile principale, dar şi cele din curţile de bloc, soluţionarea problemei deşeurilor solide, reconstrucţia centrului istoric, iluminatul public, reabilitarea parcurilor, ş.a.

„În 2007 Chişinăul era o groapă urît mirositoare. Acum Chişinăul nu mai miroase urît, lacul din Valea Morilor este o frumuseţe, drumurile au devenit mai bune, unele sunt chiar de nerecunoscut. Are loc o reconstrucţie masivă a străzilor din centru capitalei. Apa a devenit mai de calitate, iar suburbiile se modernizează. Tot ceea ce am făcut, am făcut cu suflet pentru Chişinău şi pentru locuitori”, a precizat acesta.

Dorin Chirtoacă s-a arătat convins că va cîştiga alegerile din primul tur.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?