X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Elon Musk, nominalizat pentru a fi moderatorul dezbaterii dintre Biden și Trump

22 mai. 16:32   Externe
4152 0

Unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei Pămînt, americanul Elon Musk, și-a anunțat nominalizarea pentru o funcție de mare responsabilitate în cadrul evenimentelor politice care urmează.

Miliardarul vrea să lucreze în calitate de moderator al dezbaterii dintre cei doi candidați prezidențiali din țara sa, relatează belnovosti.

Pentru cea mai înaltă funcție a țării candidează actualul șef de stat Joe Biden și predecesorul său Donald Trump.

Elon spune că este gata să fie moderatorul dezbaterii dintre acești domni, dacă va participa și candidatul independent Robert Kennedy - Jr.

Astfel, acesta din urmă a fost cel care l-a întrebat pe Musk dacă ar fi dispus să își încerce un nou rol în viitoarea dezbatere.


Anterior, Musk a declarat că este necesar să fie organizate dezbateri nu doar cu Biden și Trump, ci și cu alți candidați la președinție, inclusiv cu Kennedy Jr.

Elon și-a justificat ideea cu rezultatele unui sondaj, potrivit căruia majoritatea concetățenilor săi au susținut o astfel de propunere.

Apropo, dezbaterile vor avea loc foarte curînd - pe 27 iunie pe platforma CNN, și repetat - pe 10 septembrie pe postul de televiziune ABC.

Alegerea șefului statului este programată pentru 5 noiembrie anul acesta.

2
1
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав