X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Gațcan, amenințat cu răfuiala fizică de Pro Moldova. PSRM cere pază fostului deputat

1 iul. 2020,, 15:43   Politică
4768 2

Deputații socialiști au solicitat Serviciului Protecție și Pază de Stat să-i asigure paza doctorului Ştefan Gaţcan, care şi-a depus astăzi mandatul de deputat.

Acesta ar fi amenințat, inclusiv cu răfuiala fizică, din partea membrilor Pro-Moldova, condus de Andrian Candu. Asta în timp ce Pro-Moldova a publicat o plîngere care ar fi semnată de Gațcan, în adresa Procuraturii Generale, în care invocă presiuni din partea socialiștilor.

În timp ce Andrian Candu spune că Ștefan Gațcan nu este de găsit de mai bine de 5 ore, liderul fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, afirmă că acesta „este împreună cu familia, în loc sigur”.

„Am depus solicitare la SPPS să-i fie asigurată paza, inclusiv membrilor famileiie, întrucțt există încercări de presiuni și amenințări de răfuieli fizice. Desigur că acestea vin din partea grupului de Pro-xeneți, care încearcă să se camufleze sub numele de Pro-Moldova”, a declarat, pentru unimedia, Corneliu Furculiță.

În același timp, liderul Pro-Moldova, Andrian Candu a publicat o plîngere, care ar fi semnată de Gațcan, cu data de 30 iunie, adresată Procuraturii Generale, prin care acesta se plînge de presiuni din partea socialiștilor.


Totodată, pentru Noi.md, deputatul socialist Nicolae Pascaru a declarat că Ștefan Gațcan în ultimele zile a fost supus mai multor presiuni și șantajului.

Reamintim că astăzi, Ștefan Gațcan și-a depus mandatul de deputat, după ce ieri spunea că aderă la grupul Pro Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?