Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Nissan X-Trail E-Power: o nouă etapă în dezvoltarea industriei auto! ©

26 apr. 08:00   Ştiri Auto
2999 0

Nissan X-Trail E-Power este o mașină electrică de nouă generație care schimbă percepția despre cum ar trebui să fie condus un automobil modern.

Combinația puternică dintre motorul electric care mișcă roțile și generatorul pe benzină super-eficient încarcă bateria mașinii în timp ce conduceți. Această tehnologie vă permite să vă bucurați de toate avantajele mașinii electrice: accelerație liniară și puternică, răspuns instantaneu al motorului, interior silențios, recuperare activă a energiei. Și nu trebuie să vă gândiți la încărcare. Mașina se încarcă singură.

  1. Nu mai este nevoie să încărcați de la priză: Cu Nissan X-Trail E-Power, veți uita de căutarea unei stații de încărcare pentru mașina Dvs. Datorită tehnologiei inovatoare, generatorul pe benzină încarcă eficient bateria chiar în timpul mersului, indiferent de viteză, oferind o putere continuă și o autonomie mare cu 1 rezervor de benzină - peste 1.000 km. în acest fel, Noul Nissan X-Trail E-Power este alegerea perfectă atât pentru șofatul urban, cât și pentru călătoriile lungi.

  1. Tracțiune integrală e-4ORCE: Noul Nissan X-Trail E-Power este disponibil atât cu tracțiune față, cât și cu tracțiune integrală e-4ORCE, o tehnologie care utilizează 2 motoare electrice independente, câte unul pe fiecare axă. Acest lucru adaugă încredere și plăcere în timpul condusului. Veți putea aborda cu ușurință orice condiții de drum datorită celor 5 moduri, precum Snow, OffRoad, Standard, Eco, Sport.

3 Viitorul este aici: Cu Nissan X-Trail E-Power, tu alegi viitorul. Acest vehicul electric reprezintă o nouă etapă în dezvoltarea industriei auto, în care confortul, performanța și eficiența ecologică sunt combinate într-un singur autovehicul.

  1. Alege viitorul, alege Nissan! Siguranță, confort, putere și economie, toate acestea se regăsesc în acest vehicul electric. Intrați în noua eră a condusului și alegeți Nissan X-Trail E-Power pentru viitoarele călătorii!

Puteți face cunoștință cu noul Nissan X-Trail în acest weekend, pe 27 și 28 aprilie, în cadrul evenimentului "Nissan X-Trail Test Drive", la parcarea magazinului Metro Botanica, între orele 10:00 și 18:00.

De asemenea, vă așteptăm și la centrul auto Nissan al companiei DAAC-Hermes din str. Petricani, 17.

Înscriere la Test Drive online - https://nissan.md/test-drive/

Tel 022 205 800

2
0
0
0
1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?