Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 286

Litvinenco: Morari nu poate reveni în sistem

24 mai. 07:45   Societate
1939

Fostul şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari, nu ar putea reveni în sistem.

Cel puțin asta consideră ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco. El a declarat în cadrul ediției din 23 mai a emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8, că revenirea lui Morari este un fapt „exclus”, transmite noi.md cu referire la stiri.

„Eu cred că persoana ar trebui să-și rezolve suspiciunile de lucruri ilegale pe care le-a admis de-a lungul carierei și doar ulterior, putem să discutăm despre o eventuală, potențială, dorită sau nedorită revenire. După mine, este exclus”, a spus Litvinenco.

Cît despre Veronica Dragalin, propusă la șefia Procuraturii Anticorupție (PA), ministrul a menționat:

„N-o cunosc pe doamna Dragalin, CV-ul arată bine. Concursul arată bine, selecția a arătat bine. Dacă va fi numită, ulterior, putem să ajungem la o discuție dacă va putea sau nu urni carul din loc, de a schimba lucrurile în bine în PA și în Procuratură în general”, a declarat Sergiu Litvinenco.


Viorel Morari a fost reținut pe 10 ianuarie 2020, fiind suspendat din funcție. Atunci, acesta a fost reținut pentru abuz de serviciu și fals în acte publice.

1

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав