X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Administrația de Stat a Drumurilor răspunde criticilor

19 ian. 12:34   Societate
1995 0

Î.S. „Administrația de Stat a Drumurilor” a venit cu o reacție la criticile jurnalistei Natalia Morari care s-a arătat indignată de prețurile noilor stații de așteptare instalate în mai multe regiuni ale țării.

În replică, ASD a asigurat-o pe Morari că toate cheltuielile „sunt justificate”, iar pe cetățeni i-a îndemnat „să fie atenți și să nu se lase manipulați de informațiile false distribuite pe anumite rețele și canale”, transmite noi.md cu referire la stiri.

„Menționăm că lucrările de amenajare a pavilioanelor auto sunt executate cu prețurile la zi pentru Republica Moldova și sunt costuri justificate. Proiectul a fost elaborat în strictă conformitate cu normativele în vigoare și a fost supus verificărilor de către experții în verificarea proiectelor, în conformitate cu prevederile HG 361/1996, anexa nr. 1 „Regulamentul cu privire la verificarea proiectelor și a execuției construcțiilor și expertizarea tehnică a proiectelor și construcțiilor”.

ASD îi îndeamnă pe toți reprezentanții mass-media, cetățenii, să se informeze doar din surse oficiale și sigure, iar informația din alte surse să o verifice. Regretăm că fără o documentare corectă sau verificare, unele instituții media multiplică falsuri și manipulează cu informații.

În acest context, suntem deschiși și transparenți de a oferi toate informațiile necesare cu privire la acest proiect.


Solicitările oficiale pot fi transmise la adresele de e-mail: cancelaria@asd.md sau presa@asd.md.

Reiterăm că vom continua să construim și să dezvoltăm proiecte de infrastructură în folosul cetățenilor, pentru a asigura un mediu rutier sigur, eficient și modern, chiar dacă unele proiecte de infrastructură demarate deranjează!”, se arată în reacție.

0
3
0
0
10

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?