Eurovision stiri: 519
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1386
Preşedintele stiri: 4011

Muravschi a vorbit despre proprietatea funcționarilor (VIDEO)

3 iul. 2019,, 12:00   Politică
2857 1

Cunoscutul economist s-a arătat indignat de inerţia sistemului care nu reacţionează la publicațiile mass-media, transmite eNews.

Revolta sa în legătură cu regula care presupune lipsa de reacție din partea autorităţilor de aplicare a legii din Moldova la informațiile mass-media despre proprietatea unor oficiali, care depăşeşte în mod evident veniturile lor oficiale, binecunoscutul economist și comentator Alexandru Muravschi şi-a exprimat-o în programul „Politica Nataliei Morari”, de la postul de televiziune TV8:

- Acum vreo douăzeci de ani spuneam... de zece ori cînd am fost invitat! Uite, aici avem un ziar, avem un site web... jurnalism de investigație care publică fotografii ale „palatelor" oficialilor și așa mai departe. Apoi prezintă informaţii despre salariul persoanei vizate. ... Judecători, procurori etc.etc.! Și după aceea nici o reacție! Totuşi, aceasta ar trebui să fie! Dacă a apărut o astfel de informaţie, atunci logic... sau, mîine va fi un comunicat oficial că a început o investigație pe această temă, care a dus la cutare sau cutare rezultate, sau invers, că aceasta este o calomnie este o minciună, iar acest jurnalist este responsabil! Sau cine a scris acolo și așa mai departe...

La noi toate astea... Și suntem cu toții obișnuiți cu faptul că nu se întîmplă nimic. Ei bine, în fiecare zi, timp de cincisprezece ani, văd aceleași fotografii ale vilelor cu trei-patru etaje, cu piscine și așa mai departe! Pentru mine, pentru salariul meu, care a fost destul de bun, pentru că am lucrat tot timpul în cadrul organizațiilor internaționale, în ultimii 20 de ani, trebuia să muncesc din greu toată viața pentru a avea astfel de averi. Și care sînt consecințele? Consecinţele lipsesc! Prin urmare, în această situație... măcar să fie oferite faptele în jurul cărora se poate de vorbit, a îndemnat Alexandru Muravschi, care și-a exprimat revolta față de lipsa de reacție a autorităţilor de aplicare a legii la informația din mass-media.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?