Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Muravschi condamnă declarațiile lui Spînu despre licitația Duty Free: "Subminează încrederea"

4 mar. 22:15   Politică
3348 1

Fostul vicepremier și ex-ministru al Economiei al Republicii Moldova, în prezent expert independent, Alexandru Muravschi, a criticat declarațiile lui Andrei Spînu, potrivit cărora compania franceză Lagardere Travel Retail ar putea cîștiga licitația pentru închirierea spațiilor Duty Free de la Aeroportul Chișinău.

În opinia sa, "după o astfel de remarcă, un ministru din orice țară civilizată ar fi atît de afectat de opinia publică, încît mîine ar depune cererea de demisie", deoarece astfel de declarații subminează credibilitatea și ridică îndoieli cu privire la dezinteresul său personal.

"Așadar, dumneavoastră - responsabil în calitate de înalt funcționar însărcinat cu licitația - faceți o declarație publică potrivit căreia credeți că ei [compania] au șanse mari să cîștige. Bine, nu sînteți implicat în toate acestea, dar prin aceasta creați neîncredere, care este aceeași ca și pînă acum, doar că s-au schimbat gărzile de la porți. Sistemul rămîne același", a declarat Muravschi în cadrul emisiunii "По фактам".

Amintim că, la 20 februarie, Agenția Proprietății Publice (APP) a anunțat reluarea licitației publice pentru selectarea locatarului pentru spațiile comerciale pentru alimentație publică și comerț specializat din zona sterilă a Aeroportului Internațional Chișinău.

45
1
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?