Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4048

Un pod din Texas, a fost aproape de prăbușire

16 mai. 10:30   Externe
2479 0

O barjă s-a izbit, miercuri, de un pilon de pod în Galveston, Texas (SUA), deversînd petrol în apele din apropierea canalelor de navigaţie aglomerate şi închizînd singurul drum către o mică insulă vecină. Nu au fost raportate răniţi.

În urma impactului, bucăţi din pod, care leagă Galveston de Pelican Island, s-au prăbuşit peste barjă şi au închis o porţiune de cale navigabilă pentru ca echipele să poată curăţa deversarea.

Nava s-a desprins din remorcă şi a plutit în derivă spre pod. Accidentul a aruncat în apă un om de pe navă, dar acesta a fost recuperat rapid şi nu a fost rănit, notează Noi.md cu referire la news.ro.

Coliziunea a provocat o deversare de motorină, care poate fi folosită pentru a produce combustibili pentru transport şi alte produse secundare.

Barja are o capacitate de aproximativ 30.000 de galoane, au declarat oficialii. Cantitatea de produs care s-a scurs nu este cunoscută. Coliziunea a dus, de asemenea, la o scurtă pană de curent pe Pelican Island.


Amintim că în martie curent, Podul Francis Scott Key din Baltimore, Maryland, s-a prăbușit după ce a fost lovit de un cargobot.

4
2
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?