X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

„Moralitatea” rămîne fără protecție

5 aug. 2022,, 16:54   Politică
2533 0

Agenția de Stat pentru Protecția Moralității va fi desființată. Un proiect de hotărîre în acest sens figurează pe agenda Cabinetului de miniștri. Actul urmează a fi examinat pe data de 10 august. Potrivit inițiativei, bunurile aflate în gestiunea Agenției și patrimoniul arhivistic al acesteia vor ajunge, după lichidare, în posesia Ministerului Culturii.

Conform proiectului de hotărîre, disponibilizarea salariaților Agenției de Stat pentru Protecția Moralității se va efectua în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Ministerul Culturii urmează să instituie, în termen de 30 de zile de la data publicării hotărîrii, comisia de lichidare, care va asigura derularea procesului de lichidare a Agenției de Stat pentru Protecția Moralității, în modul stabilit de legislație.

La fel, urmează a fi instituită o comisie de transmitere a bunurilor, care va asigura, în termen de 30 de zile lucrătoare, transmiterea acestora către Ministerul Culturii în conformitate cu prevederile Regulamentului cu privire la modul de transmitere abunurilor proprietate publică, aprobat prin Hotărîrea Guvernului nr. 901/2015.

Precizăm că Agenția de Stat pentru Protecția Moralității a fost creată în anul 2001, la inițiativa Partidului Comuniștilor din Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?