X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4042

Chirtoacă: Aș renunța la politică, doar ca Anișoara să rămână prezentatoare

3 sep. 2015,, 10:00   Societate
6227 4

Chirtoacă: Aș renunța la politică, doar ca Anișoara să rămână prezentatoare
Foto : acasa.md

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, este gata să renunțe la politică doar ca aleasa inimii sale, Anișoara Loghin, să-și continue cariera în jurnalism și anume să prezinte știrile PRO TV.

Dezvăluirile au fost făcute în cadrul emisiunii „O seară perfectă”.

„Nu aș fi împotrivă să renunț la politică, doar ca Anișoara să rămână prezentatoare. O să-mi găsesc ocupație, am gospodărie, am pasiuni”, a precizat edilul Capitalei.

În acelaș timp, Anișoara Loghin a precizat că se va detașa de domeniul politic de care este responsabilă în calitate de reporter TV. „Nu mă retrag din jurnalism. Nu voi avea tangență cu ceea ce face el. Mă voi detașa de domeniul politic. Este o decizie pe care mi-o asum”, a menționat Loghin.

În cadrul emisiunii, îndrăgostiții au recunoscut că sunt buni prieteni deja de cinci ani, dar își dau întâlniri de două luni. De asemenea, Dorin Chirtoacă a menționat că o simpatiza pe Anișoara încă de când a văzut-o pentru prima oară. De cealaltă parte, prezentatoarea TV a recunoscut că niciodată nu l-a privit ca bărbat pe Dorin Chirtoacă.

„Îl priveam ca pe un amic nu ca pe un bărbat. Chiar nu mi-aș fi imaginat niciodată că el va fi viitorul meu soț. Ne întâlneam și ne povesteam durerile ca doi amici. Relația a evoluat repede, mai repede decât ne-am fi imaginat”, a mai adăugat sursa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?