X 
Transnistria stiri: 1445
Preşedintele stiri: 4068

Ecaterina Sergheevici: „Politica influențează moda”

15 mai. 06:30   Societate
2321 0

Moda este o instituție socială uriașă, care se dezvoltă fulgerător de repede, dar care, în același timp, suferă mereu anumite reforme, și nu putem spune că moda trăiește separat de politică sau de economie.

O astfel de opinie a exprimat designerul vestimentar și expertul Ecaterina Sergheevici, în cadrul emisiunii „Без галстуков cu Alexandru Stahurski” de la postul de televiziune N4, relatează Noi.md.

„În principiu, totul este interconectat. Moda este influențată de politica internă a statului, de aspectele economice, de anumite influențele geopolitice. Se schimbă starea de spirit a societății, o afectează crizele. Adică, toate acestea au un impact. Și toate acestea schimbă treptat moda, nu într-o direcție negativă sau una pozitivă, dar ea oricum nu rămîne niciodată aceeași. Așa că da, desigur, politica afectează moda", a spus ea.

Creatoarea de modă a subliniat, de asemenea, că moda nu se referă doar la ceea ce punem pe două mîini, două picioare și pe corp.

„Moda este o instituție socială uriașă. Nu poți să o înveți pe cineva pur și simplu. Știi, e ca și cum ai învăța o gospodină cum să facă clătite. Am învățat-o. Dar mai departe ce se întîmplă? Adică ar trebui să existe o anumită strategie, trebuie să existe o oportunitate. Ați învățat. Ce trebuie să facă în continuare persoana cu aceste cunoștințe, unde să se dezvolte?", a întrebat Ecaterina Sergeevici.

0
3
1
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?