X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4044

Constantinov: Formuzal va semna la Moscova documentele asupra cărora s-a convenit anterior

24 apr. 2014,, 11:50   Societate
4762 0
Foto: vfokuse.md
„Președintele Comitetului Executiv al autonomiei a plecat la Moscova, unde va semna documentele asupra cărora s-a convenit anterior cu „Rospotrebsoiuz” privind crearea la Comrat a unui laborator specializat pentru testarea calității vinurilor noastre destinate Rusiei. De asemenea, vor fi semnate documentele privind cooperarea cu regiunea Moscovei”, a comunicat pentru NOI.md președintele Adunării Populare a Găgăuziei, Dmitri Constantinov, care a precizat că el nu va face parte din delegația găgăuză.

Delegația autonomiei a efectuat vizita de lucru la Moscova anterior, fiind mulțumită de rezultatele negocierilor. Formuzal a plecat pentru o formalitate. Ce sens are să ne plimbăm încolo-încoace și să cheltuim bani publici? Acum urmează să muncim intens în vederea realizării celor convenite”, a precizat președintele Adunării Populare.

„Și vă rog să nu căutați în această vizită context politic. Noi muncim asupra îndeplinirii voinței cetățenilor din regiune care ne-au ales – de a schimba în bine viața oamenilor”, a subliniat Constantinov.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?