X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4062

Moldova și Arabia Saudită urmează să semneze un acord de cooperare

18 mai. 13:31   Economie
2245 0

Moldova și Arabia Saudită urmează să semneze un acord general de cooperare. Conform documentului, autoritățile dintre cele două state vor colabora în domeniile economie, comerț, investiții, cooperare pentru dezvoltare, educație, știință, cultură, massmedia, turism, tineret și sport.

Autoritățile consideră că astfel vor facilita investițiile. De asemenea, după semnarea documentului ar urma să fie intensificate contactele directe între agenții economici dintre cele două state, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Ridicarea atractivității turistice ale Republicii Moldova, facilitarea colaborării între companiile din domeniul energetic, realizarea comună a proiectelor industriale, petroliere, minerale, agricole, de asemenea, se numără printre beneficiile pe care le-ar putea aduce înțelegerea.


Acordul se va încheia pe o perioadă de cinci ani, cu posibilitatea de a fi prelungit automat pentru termene consecutive de un an, dacă părțile nu vor solicita denunțarea documenteului cu minim șase luni înainte de expirtatea lui.

8
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?