X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Ce i-a spus la despărțire prim-ministrul Moldovei ambasadorului SUA

28 mai. 15:00   Politică
2192 0

Prim-ministrul Dorin Recean a avut o întrevedere cu ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, Kent D. Logsdon, care își încheie misiunea diplomatică în țara noastră.

Potrivit serviciului de presă al guvernului, premierul Dorin Recean și-a exprimat gratitudinea pentru sprijinul pe care SUA îl acordă Republicii Moldova, inclusiv în contextul regional actual, și a apreciat aportul personal al ambasadorului la fortificarea relațiilor moldo-americane, care în perioada mandatului său au ajuns la un nou nivel.

„Parteneriatul nostru a devenit și mai puternic în ultimii trei ani, am implementat proiecte care au adus beneficii pentru fiecare cetățean și am reușit să depășim mai ușor crizele provocate de pandemie și războiul din Ucraina”, a spus prim-ministrul.

Printre proiectele realizate în țara noastră, cu suportul SUA, se regăsesc cele din domeniul agriculturii, securității, turismului, industriilor creative, asigurării cu apă și canalizare.

Cei doi oficiali s-au arătat încrezători că relațiile dintre statele noastre vor rămîne la fel de prietenoase și productive.


Ambasadorul Kent D. Logsdon și-a început mandatul de ambasador al SUA în Republica Moldova pe 28 decembrie 2021.

3
0
0
1
25

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?