Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Ministerul Transporturilor comentează escrocheriile de milioane de la „Calea Ferată”

11 feb. 2014,, 13:25   Societate
6376 4
Foto: evz.md
Angajații Întreprinderii de Stat „Calea Ferată din Moldova” vizați în dosarul delapidărilor din cadrul instituției vor fi suspendați din funcție, la solicitarea procurorilor. Despre acest lucru anunță Ministerul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor, care a emis o declarație publică, pe marginea ilegalităților comise la întreprindere.

Conducerea Ministerului Transporturilor a dat asigurări că va colabora cu organele de anchetă pentru a depista cazurile de corupție și delapidări de la „Calea Ferată”. Reprezentanții Ministerului mai precizează că instituția va întreprinde măsuri radicale după ce instanțele de judecată se vor expune asupra vinovăției angajaților CFM vizați în acest dosar.

Menționăm că astăzi Procuratura Generală a anunțat că bugetul de stat a fost prejudiciat cu circa 12 milioane de lei, în urma evaziunilor fiscale comise de mai mulți agenți economici, în cadrul tranzacțiilor efectuate cu ÎS „Calea Ferată din Moldova”. În acest caz este implicat și fostul director al întreprinderii, Vitalie Strună, dar și un șef de direcție, care sînt acuzați de delapidarea averii străine.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?