Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Tînăr de 18 ani condamnat la ani grei de pușcărie pentru escrocherii

19 noi. 2013,, 11:56   Societate
2814 0
Foto: gazetavv.com
Un tînăr în vîrstă de 18 ani din capitală a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru escrocherie în proporții deosebit de mari și falsificare de acte oficiale, anunță Procuratura Generală. Potrivit instituției, tînărul a fost implicat în mai multe scheme frauduloase, în urma cărora s-a îmbogățit cu zeci de mii de lei.

Din datele Procuraturii sectorului Botanica reiese că în iulie 2010 tînărul a promis unei persoane că îi va procura de peste hotare un automobil, cerînd în schimbul serviciului 55 de mii de lei. Însă imediat cum a făcut rost de bani, tînărul s-a făcut nevăzut.

Într-un alt episod, în noiembrie 2011, inculpatul a închiriat un automobil în valoare de 120 de mii de lei și nu l-a restituit proprietarilor. Mai mult ca atît, acesta a confecţionat o procură falsă, în care era menţionat că el este posesorul automobilului, pe care ulterior l-a pus în gaj, primind de la un agent economic un împrumut de 90 de mii de lei.

Pentru acțiunile sale, tînărul a fost condamnat la 8 ani şi 3 luni de detenţie. Sentința este cu drept de atac, conform prevederilor legii.
0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?