Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4038

Mihail Formuzal: Nu vom face alianţă cu Dodon şi Mişin

5 feb. 2013,, 15:00   Societate
3019 0
Foto: tribuna.md
Liderul Partidului Regiunilor, başcanul Găgăuziei, Mihail Formuzal, a refuzat să participe la Forul forţelor de stînga, care se desfăşoară astăzi la Chişinău.
„În Moldova neapărat va apărea forţa a treia pe segmentul de centru-stînga, însă aceştia vor fi oameni noi. Nu vom face alianţă cu Dodon şi Mişin, nu avem asemenea planuri în partid şi nu am examinat aceste probleme”, a declarat Formuzal pentru Moldnews.

Başcanul a menţionat că susţine „nu acţiunile politicienilor, ci iniţiativa civică, adică oamenii care doresc să realizeze schimbări”. „Anume asemenea persoane vor sta la baza constituirii forţelor de stînga şi ideile pe care le promovează, ideea statalităţii, ideea luptei cu unionismul le voi susţine, nu însă şi ideea unirii politice cu formaţiunile de stînga”, a menţionat Formuzal.

„Partidul nostru nu se va uni. Noi sperăm să apară forţa a treia şi împreună cu un şir de alte partide să ne unim eforturile. Dacă a asemenea forţă nu va apărea, vom merge de sine stătător”, a conchis Formuzal.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?