X 
Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Filat: La guvernare în Moldova există două alianțe

24 ian. 2013,, 09:48   Politică
13798 3
Foto: timpul.md
În Republica Moldova există AIE, iar în interiorul ei există o altă alianță, cea formată dintre Partidul Liberal și Partidul Democrat. Declarația a fost făcută în cadrul unei emisiuni de la TV7, informează NOI.md. Premierul a mai spus că alianța condusă de PD și PL nu este condusă nici de liderul PL, Mihai Ghimpu, nici de liderul PD, Marian Lupu, dar de prim-vicepreședintele Parlamentului, Vladimir Plahotniuc. Totodată, Filat a spus că, inițial, cînd a fost creată Alianța pentru Integrare Europeană, nu știa că cuvîntul final în toate deciziile AIE îl va avea de spus Vladimir Plahotniuc.

De asemenea, premierul s-a arătat convins că alegeri anticipate în Moldova nu vor avea loc. Asta în cazul în care PD și PL, de comun acord cu PCRM, nu vor face front comun pentru ca alegerile să aibă loc.

Menționăm că liderul PL, Mihai Ghimpu, a declarat că ori se sfîrșește războiul, ori își dau demisia ambii Vlazi. Totodată, el a solicitat și președintelui Timofti să intervină în soluționarea problemelor din AIE.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?