Tînărul care seamănă leit cu liderul Kim Jong-un (FOTO)

Tînărul care seamănă leit cu liderul Kim Jong-un (FOTO)

La Hanoi se fac pregătiri intense pentru al doilea summit dintre preşedinţii Donald Trump şi Kim Jong-un.


Printre cei care aşteaptă cu nerăbdare întîlnirea se află şi localnici care se doresc să fie sosiile acestora.


Pentru ei, o frizerie din capitala Vietnamului oferă gratuit tunsori ca ale celor doi lideri.


Primul client care a profitat de ofertă este un şofer de taxi de 66 de ani, care spune că îl simpatizează pe preşedintele american. Vrea nu doar o tunsoare nouă, ci şi o schimbare radicală de culoare a părului.


N-a trecut mult şi pe scaunul de lîngă el s-a aşezat Huy, un băiat de 9 ani, poreclit Un, pentru asemănarea izbitoare cu dictatorul nord-coreean.


Cei doi sînt numai primii clienţi care au profitat de oferta generoasă a frizeriei, care oferă gratis schimbările de look.


Le Tuan Duong, hairdresser: “Hanoi este un oraş al păcii. Cînd Donald Trump şi Kim Jong-un aleg acest oraş ca să discute despre pace, cred că trebuie să arăt şi eu cumva că locuitorii îi primesc cu braţele deschise.”


Doritorii pot profita de tunsorile gratis pînă pe 28 februarie, cînd se încheie intanirea. Pînă una, alta, cea mai solicitată este tunsoarea liderului nord-coreean. Sugerează tinereţea, crede frizerul, care spune că tunsoarea lui Donald Trump evocă puterea acestuia.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load