COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Statisticile demonstrează: COVID-19 este doar o strategie de panică

Statisticile demonstrează: COVID-19 este doar o strategie de panică

COVID-19 nu este nimic altceva decît o strategie de panică, ce poate declanșa alte consecințe grave. O demonstrează statisticile, potrivit cărora, de la începutul anului și pînă acum, Coronavirusul a provocat cele mai puține decesuri în comparație cu alte fenomene.

Potrivit Worldometer, de la 1 ianuarie 2020 – 10 martie 2020, doar 3.310 de persoane și-au pierdut viața din cauza virusului COVID-19, pe cînd, din cauza gripei sezoniere au murit aproape 86 de mii de oameni.

Și fumatul a făcut mai multe victime - 884.152 - de la începutul anului pînă acum, pe cînd, din cauza alcoolului au murit 442.355 de persoane.


Aceleași statistici arată că, în perioada menționată, 238.749 de oameni și-au pierdut viața în urma accidentelor rutiere sau aviatice.

Ce mai urîtă statistică o reprezintă avortul - 7.516.249 de cazuri fiind înregistrate de la începutul anului și pînă acum.

Aceste statistici ne demonstrează încă o dată că adevăratele probleme sînt ascunse și se crează isterii și manipulare pentru falsele probleme, spun specialiștii.

Experții trag atenția asupra consecințelor provocate de COVID-19, printre acestea fiind criza economică, criza financiară, devalorizarea banilor, crize sociale, scăderea pieței imobiliare, falimentarea afacerilor mici și imediat acapararea de fonduri de investiții străine, care au interesul să elimine concurența, fără a continua afacerile, implementare de vaccinare obligatorie, producerea de boli și deces, scoaterea banilor reali din circulație, haos social, sinucideri, crime, război, dar și altele.

În concluzie, specialiștii ne sfătuiesc să nu „înghițim pe nemestecate” ce spun susținătorii apocalipsei și moderatorii exaltați ai unor televiziuni isterice!

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load