Anchetă internă la Institutul Mamei și Copilului

Anchetă internă la Institutul Mamei și Copilului

Institutul Mamei şi Copilului din capitală a instituit o Comisie și a inițiat o anchetă internă, după ce la 1 iulie, Andrei Gortomolei din satul Cioburciu, raionul Ștefan Vodă, a acuzat medicii de la Institutul Mamei şi Copilului de malpraxis, după ce soția acestuia a născut, iar micuțul are puține șanse de a supraviețui.

„Ținîndu-se cont de particularităţile specifice și complexitatea cazului, pe parcursul lunii iunie curent, acesta s-a aflat sub supravegherea și controlul permanent al administrației instituției, de la nașterea copilului și pînă la momentul actual cu discutarea în cadrul ședințelor medicale a celor întîmplate. De asemenea, în mod prioritar, în cadrul Instituției a fost instituită imediat o Comisie și inițiată o anchetă internă în cadrul căreia urmează a fi elucidate toate circumstanțele cazului. Cu informații suplimentare privind rezultatele anchetei inițiate urmează să revenim ulterior”, se arată într-un comunicat emis de către Administrația IMSP Institutul Mamei și Copilului.

Familia Andrei și Cristina Gortomolei din satul Cioburciu, raionul Ștefan Vodă, acuză medicii de la Institutul Mamei şi Copilului din capitală de malpraxis, după ce în urma nașterii, micuțul acestora are puține șanse de a supraviețui. Potrivit tatălui copilului, Andrei Gortomolei, în timpul nașterii, starea de sănătate a bebelușului a avut de suferit grav, fiindu-i afectat sistemul nervos, iar în aceste clipe se află în reanimare cu pneumonie severă. Bărbatul mai spune că medicii nu-i mai dau nici o șansă copilului de a se însănătoși. Totul a avut loc la data de 3 iunie curent.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load