Transnistria stiri: 1392
Preşedintele stiri: 4027

Anchetă printre jurnaliștii care îl însoțesc pe președintele SUA în zborurile oficiale. Ce au furat

31 mar. 04:00   Externe
4171 0

”Toată lumea pare să fure în Air Force One”, au fost puşi la punct jurnaliştii care călătoresc cu avionul prezidenţial american, scrie amuzat site-ul Politico într-o anchetă umoristică, dar detaliată.

Site-ul a făcut această anchetă în urma unui e-mail transmis la începutul lui lui februarie membrilor Asociaţiei Corespondenţilor la Casa Albă, notează Noi.md cu referire la stirileprotv.

AFP scrie că a văzut acest e-mail, care nu era destinat publicului.

Preşedinta prestigioasei organizaţii a făcut un apel la ordine în urma dispariţiei unor obiecte din compartimentul presei în cel mai celebru şi mai securizat avion din lume.

Atunci cînd preşedintele american se deplasează, el este însoţit de 13 jurnalişti, care călătoresc în partea din spate a Boeingului său.

Un jurnalist a furat mai multe farfurii din Air Force One


Mese şi băuturi le sînt servite în timpul zborului - plătite întotdeauna de către publicaţiile lor, la fel ca şi călătoria.

Echipajul distribuie cu regularitate, ca suvenir, mici pachete de M&Ms cu sigiliul şi semnătura preşedintelui. La bord se pot cumpăra pahare şi alte accesorii cu siglă.

Însă acest lucru nu este de ajuns tuturor călătorilor, scrie Politico, care scrie din bagajul jurnaliştilor se aude, uneori, la coborîre, un clinchet de veselă.

Un fost corespondent al unui mare ziar, deosebit de metodic, ar fi acumulat suficiente farfurii din Air Force One cu marginea aurită cît să dea o cină, scrie ziarul.

11
2
0
1
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?