„Va fi o prăbușire totală a PD”. Expert despre alegerile locale

„Va fi o prăbușire totală a PD”. Expert despre alegerile locale

Analistul politic a accentuat asupra lipsei continuității puterii în politica moldovenească, relatează Noi.md. 


Despre faptul că viitoarele alegeri locale vor fi o prăbușire politică a Partidului Democrat, ai căruia lideri, după cum s-a adeverit, au trăit în propriul univers departe de realitate, analistul politic Valeriu Pașa a relatat în cadrul emisiunii „Glavnoe” de pe postul de televiziune TVC 21:


- Politic și simbolic viitoarele alegeri locale sînt foarte importante! Aceasta va fi o prăbușire totală a Partidului Democrat, … ei pe data de șapte, dar eu le-ași propune pe trei septembrie să convoace Congresul și în fiecare zi la ei va fi din nou trei septembrie. Iar mai bine – opt iunie! Ca să-și vină în fire și să-și amintească ceea ce au făcut și ce i-a dus acolo unde ei se află acum!


Domnul Filip care se deplasează prin țară și se îngrozește! El va afla acum ce țară a guvernat în acești ultimii ani. Acești oameni la fel au trăit în propriul univers!


…Anume din acest motiv autoritățile, chiar și cele bune, trebuie periodic schimbate, pentru ca ele să se țină de realitate. Să revină în oarecare realitate. Același lucru i s-a întîmplat Partidului Comuniștilor – pentru ei nouă ani la guvernare s-au dovedit a fi mult prea mult. Acest lucru se întîmplă în democrații nematurizate, s-a plîns analistul politic Valeriu Pașa. 


În finalul discursului său Valeriu Pașa a specificat impactul lipsei continuității puterii asupra politicii moldovenești și „dispariția” efectivă a partidelor după plecarea acestora de la guvernare, transmite eNews. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load