X 
Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4054

Сîte secții de votare vor fi deschise pentru alegerile locale și cele parțiale

16 apr. 10:15   Politică
2329 0

În cele 9 localități, unde pe 19 mai 2024 vor avea loc alegeri locale noi și parțiale, vor fi deschise 13 secții de votare.

Cele mai multe secții de votare vor fi deschise în localitatea Cealîc, raionul Taraclia, 3 la număr, transmite Noi.md.

Totodată, cîte două secții de votare vor fi deschise în localitățile Tîrnova, raionul Dondușeni și Bucovăț, raionul Strășeni.

În localitățile Sagaidac, raionul Cimișlia, Hănăsenii Noi, raionul Leova, Cairaclia și Salcia, raionul Taraclia, Cotovscoe și Chioselia Rusă, UTA Găgăuzia vor fi deschise cîte o secție de votare.

Amintim că, pe data de 19 mai 2024 vor avea loc alegeri locale noi pentru o nouă componență a consiliilor locale în localitățile Cairaclia și Salcia, raionul Taraclia, Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, dar și pentru alegerea primarului în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni, orașul Bucovăț, raionul Strășeni, satul Sagaidac, raionul Cimișlia și comuna Hănăsenii Noi, raionul Leova.


Totodată, în aceeași zi, vor avea loc alegeri parțiale pentru funcția de primar în localitățile Chioselia Rusă și Cotovscoe din UTA Găgăuzia, precum și alegeri parțiale pentru o nouă componență a consiliului local al comunei Cealîc, raionul Taraclia.

Mai multe informații despre alegerile locale noi și parțiale din 19 mai 2024 puteți vedea pe pagina web oficială a Comisiei www.cec.md, rubrica „Alegeri locale noi 19.05.24”.

0
1
0
2
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?