Dmitri Kozak vine din nou la Chişinău

Dmitri Kozak vine din nou la Chişinău

Dmitri Kozak vine și săptămîna viitoare la Chșinău. Vicepremierul rus va fi însoțit, în vizita sa oficială, de ministrul Agriculturii, Dmitri Patrușev.


Informația a fost confirmată pentru Deschide.MD de către vicepremierul pentru Reintegrare, Vasile Șova.


„Din cîte cunosc, acestă vizită este planificată. Din delegație va mai face parte ministrul rus al Agriculturii, Dmitri Patruşev, care este și preşedinte al Comisiei interguvernamentale moldo-ruse pentru colaborare economică. Vizita e planificată pentru săptămîna următoare, acum se discută agenda și etapele de desfașurare”, a declarat Șova.


Înafară de funcția de ministru al Agriculturii, Dmitri Patrușev este și membru al Consiliului de directori al „Gazprom”. 


Dmitri Kozak a efectuat o vizită de lucru la începutul lunii iunie, în ultima săptămînă cînd mai putea fi formată o majoritate parlamentară la Chișinău. Reprezentanții PSRM au recunoscut ulterior că anume datorită lui Kozak s-a reușit deblocarea procesului de negocieri dintre ACUM și PSRM, deblocare care s-a soldat în cele din urmp cu semnarea, la 8 iunie, a unei alianțe temporară ce și-a zis "temporară".


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load