Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4036

Victor Stînă, pasă decisivă pentru echipa sa în campionatul Greciei

8 apr. 2022,, 16:15   Sport
3091 0

Mijlocașul moldovean Victor Stînă a reușit o pasă decisivă pentru echipa sa Panserraikos în deplasare cu Pierikos, scor 1-1 în liga a 2-a din Grecia. Jucătorul a declarat că se simte foarte bine în campionatul elen și speră ca în urma evoluțiilor bune, să fie convocat pe viitor la naționala Moldovei.

Cu 2 goluri marcate în liga a 2-a din Grecia, Victor Stînă a reușit și o pasă decisivă pentru Panserraikos în duelul de ieri din deplasare cu Pierikos. Mijlocașul moldovean a declarat că randamentul său poate fi mult mai bun și că obiectivul alături de echipă este menținerea în eșalonul inferior, scrie Noi.md cu referire la tv8.md.

Trecut cu vederea de Sergiu Cleșcenco pentru dubla din barajul cu Kazahstan, Victor Stînă a spus că nu este supărat pe selecționer, dar speră pe viitor să poată ajuta prima reprezentativă.

Victor Stînă a ajuns în campionatul Greciei la Panserraikos de la Sfîntul Gheorghe Suruceni și are contract cu gruparea greacă pînă în luna mai a anului viitor.

Discipol al clubului Zimbru, în cariera sa jucătorul în vîrstă de 24 de ani a mai evoluat în Divizia Națională la Milsami Orhei și are mai multe prezențe în trecut la naționala Moldovei Under-21.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?