Transnistria stiri: 1447
Preşedintele stiri: 4072

Pierdere grea pentru Real Madrid la finala Ligii Campionilor. Ce s-a întîmplat cu portarul

30 mai. 20:30   Sport
2388 0

Portarul ucrainean Andrii Lunin va face deplasarea separat de echipa Real Madrid pentru finala Ligii Campionilor la fotbal din 1 iunie, din motive de precauţie, pentru a preveni posibile infectări, după ce a suferit de Gripa B, pierzînd astfel posibilitatea de a fi titular în meciul cu Borussia Dortmund.

Lunin, care a fost rezervă sîmbăta trecută la ultimul meci din La Liga, a lipsit de la antrenamentele de luni şi marţi ale echipei madrilene deoarece a avut o stare febrilă. El a revenit miercuri la pregătiri, dar s-a antrenat separat de restul lotului şi va călători la Londra separat de delegaţia oficială a clubului, care pleacă joi, transmite Noi.md cu referire la ziare.com.

Real Madrid a precizat că nu vrea "să-şi asume nici cel mai mic risc" ca jucătorii săi să se infecteze, iar Lunin pierde astfel posibilitatea de a fi titularizat pentru finala Ligii Campionilor.

Portarul ucrainean va face deplasarea vineri sau sîmbătă la Londra, dată la care medicii clubului madrilen asigură că nu va mai exista "niciun risc de infectare".

Carlo Ancelotti, antrenorul lui Real Madrid, afirmase recent că va fi "o decizie dificilă" să aleagă între belgianul Thibaut Courtois şi ucraineanul Andrii Lunin pentru portarul titular în finala Ligii Campionilor, cu Borussia Dortmund, deoarece "amîndoi merită să joace".


3
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?