Transnistria stiri: 1395
Preşedintele stiri: 4039

Vezi cine sînt favoriți la Balonul de Aur 2024

22 mai. 09:30   Sport
1177 0

Sezonul fotbalistic se apropie cu pași tot mai repezi de final, iar jurnaliștii de la Goal au actualizat lista favoriților la Balonul de Aur 2024. Sunt schimbări importante în top 20, iar pe prima poziție se află în prezent Vinicius Junior, fotbalistul lui Real Madrid.

După meciurile din weekend, cînd a fost decisă și echipa care și-a adjudecat titlul în Premier League, jurnaliștii de la Goal au actualizat topul favoriților la cîștigarea Balonului de Aur în 2024. În acest moment, pe primele două poziții ale clasamentului se află doi jucători de la Real Madrid, notează Noi.md cu referire la tv8.

Vinicius Junior și Jude Bellingham sînt marii favoriți din cursa pentru mult rîvnita distincție individuală, iar pozițiile lor ar putea fi întărite dacă "galacticii" cîștigă și trofeul Champions League.

Podiumul este completat de Kylian Mbappe, care are cifre senzaționale în acest sezon și care l-a depășit în clasament pe Phil Foden, jucătorul lui Manchester City coborînd de pe locul 2 pînă pe locul 4.

Avînd în vedere că urmează finalele cupelor europene, ierarhia s-ar putea modifica semnificativ în funcție de echipele care-și vor adjudeca trofeele puse la bătaie. Mai mult, în cîștigarea Balonului de Aur ar putea conta destul de mult și prestațiile pe care jucătorii le vor avea în această vară, la EURO 2024 și Copa America.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?