COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7904
Criza energetică stiri: 496

Mesajul lui Lewandowski după ce a fost învins de Messi

1 dec. 2021,, 00:30   Sport
1386 0

Vedeta lui Bayern Munchen, Robert Lewandowski, a fost întrecut în competiția pentru cîștigarea Balonulu de Aur de Lionel Messi, dar atacantul polonez a reușit să își păstreze amabilitatea, transmițîndu-i cîștigătorului un mesaj de felicitare, transmite Noi.md cu referire la safenews.md.

Messi și-a adjudecat al șaptelea Balon de Aur, primind 613 puncte în urma voturilor, urmat la mică distanță de Lewandowski cu 580 de puncte.

Jorginho de la Chelsea s-a clasat pe locul trei, cu 460 de puncte, în fața lui Karim Benzema de la Real Madrid și a coechipierului său, N’Golo Kante.

Polonezul a fost într-o formă senzațională în ultimii doi ani și ar fi fost principalul favorit la cîștigarea distincției în 2020, cînd întregul proces de votare și de acordare a trofeului a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

El a marcat 41 de goluri în Bundesliga în sezonul trecut, în doar 29 de apariții, și a doborît recordul de lungă durată al lui Gerd Muller, de 40 de goluri marcate într-un sezon.


Nu a fost însă suficient pentru a-l detrona pe argentinianul Lionel Messi, care a condus Argentina spre primul trofeu internațional din ultimii 28 de ani, cîștigînd Copa America.

El a marcat, de asemenea, 30 de goluri pentru Barcelona, catalanii terminînd pe locul trei în La Liga și cîștigînd Cupa Regelui. Apoi, în vară, Messi s-a transferat la Paris Saint-Germain, unde încă nu a reușit să dea dovada adevăratei sale valori.

Cu toate acestea, Lewandowski a acceptat cu grație înfrîngerea, jucătorul de 33 aducîndu-i un omagiu lui Messi, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

„Pentru început, aș dori să-l felicit pe Lionel Messi, cîștigătorul Ballon d’Or”, a postat el pe Instagram.

„Vreau să mulțumesc fiecărui jurnalist care a votat pentru mine și a crezut că realizările mele au fost importante în 2021.

Am cîștigat premiul de cel mai bun atacant al anului 2021. Niciun jucător nu poate cîștiga un premiu individual fără cea mai puternică echipă și fără fanii loiali în spatele său. Nici pentru mine nu este diferit.

Vreau să mulțumesc clubului meu, Bayern Munchen, pentru platforma pe care mi-a oferit-o pentru a reuși și pentru a-mi îndeplini visurile.

Vreau să le mulțumesc coechipierilor mei din echipa națională a Poloniei și de la Bayern Munchen. De asemenea, vreau să le mulțumesc fanilor mei pentru că mă susțin în fiecare zi, fapt care înseamnă foarte mult pentru mine.

Și cel mai important lucru, mulțumiri uriașe pentru familia mea. Mulțumesc mamă, mulțumesc Anna – tu ești dragostea vieții mele și cea mai bună prietenă a mea – mulțumesc surorii mele Milena și prietenilor mei și echipei de management pentru sprijinul continuu, baza realizărilor mele. Mulțumesc.”

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X