Transnistria stiri: 1425
Eurovision stiri: 509
Preşedintele stiri: 4002

Șor îi răspunde lui Filip

17 noi. 2018,, 13:16   Politică
5498 2

După ce Pavel Filip a declarat că primarul de Orhei, Ilan Șor, ar trebuie să stea la pușcărie, iată că președintele Partidului „Șor” a venit cu o recație. În acest sens, dînsul a menționat că a rămas surprins de afirmația premierului.

„Am rămas mai mult decît surprins și m-a întristat evaluarea pe care ați făcut-o despre mine, dar și de poziția Dvs despre condamnarea „civică” fără apel. M-am mirat deoarece mereu v-am considerat o persoană rezervată, competentă și decentă. M-ați întristat deoarece un cetățean care respectă cu adevărat legea nu ar fi permis să se pună pe sine în locul organelor de investigație sau să dicteze hotărîrile judecătorești. Dvs însă v-ați permis”, scrie Șor pe pagina sa de Facebook.

În acest sens, primarul de Orhei a susținut că înțelege motivul pentru care Pavel Filip a afirmat acest lucru.

„Înțeleg presiunea exercitată asupra Dvs. Înțeleg situația preelectorală, cînd există o mare tentație de a face pe placul dispozițiilor trecătoare ale unor alegători. Dar nu înțeleg și nu accept situația cînd unii cetățeni se pun mai presus de ceilalți, mai presus de lege, deasupra normelor democratice”, a conchis Șor.

Ilan Șor a fost condamnat la 7 ani și jumatate de închisoare pentru că a obținut de la Banca de Economii peste 5 miliarde de lei, pe care i-ar fi spălat ulterior prin firmele sale off-shore.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?