Transnistria stiri: 1399
Preşedintele stiri: 4048

Femeia care a aruncat saci cu gunoi pe un cîmp, identificată

30 apr. 08:30   Societate
5022 0

Femeia, care a aruncat mai mulți saci cu gunoi pe un cîmp a fost identificată. Potrivit Inspectoratului pentru Protecția Mediului, aceasta va fi citată la sediul instituției și urmează să fie sancționată.

„În urma apariției unui videoclip pe o rețea de socializare, în care o persoană aruncă cu nonșalanță mai multe pungi de plastic cu deșeuri de diferite tipuri, într-un loc interzis, Inspectoratul pentru Protecția Mediului a intervenit prompt, transmite Noi.md

Persoana "responsabilă pentru acest gest iresponsabil a fost identificată și va fi citată la sediul Inspecției pentru Protecția Mediului Chișinău".

Aceasta urmează să fie sancționată conform prevederilor legale a articolului 154 alineatul (1) din Codul Contravențional al Republicii Moldova.

Inspectoratul pentru Protecția Mediului îndeamnă comunitatea să fie vigilentă și să raporteze orice astfel de comportament care poate afecta mediul înconjurător.


Este esențial ca toți cetățenii să conștientizeze impactul acțiunilor lor asupra mediului și să acționeze în conformitate cu normele și regulamentele stabilite pentru protejarea acestuia”, menționează Inspectoratul Pentru Protecția Mediului.

O femeie a fost filmată cum lasă sacii plini cu gunoi pe un cîmp, își arată iPhone-ul și pleacă. Cazul a avut loc în orașul Codru și a fost făcut public pe o rețea de socializare.

38
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?