Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Emoții incredibile la mult așteptata cursă VeloHora by Skoda de la Chișinău ©

29 apr. 12:20   Ştiri Auto
4668 0

Pe 28 aprilie la Chișinău s-a desfășurat cu succes cea mai așteptată cursă de ciclism - VeloHora by Skoda.

La acest raliu au participat toți cei care iubesc bicicletele, mișcarea și orașul lor, atît profesioniști, cît și începători, tineri și maturi, care au venit cu toate tipurile de biciclete.

Chiar înainte de start, participanții la VeloHora by Skoda s-au putut bucura de un program de divertisment pregătit de organizatori. Mulți au venit la cursa de ciclism împreună cu prietenii și familia. Conform regulamentului, participarea independentă la cursa de ciclism se permite persoanelor care au împlinit vîsta de 16 ani, dar în compania părinților au putut participa și copiii mai mici.Primii o mie de participanți înregistrați la VeloHora by Skoda au primit veste reflectorizante cu simbolistica raliului. Deși participarea la VeloHora by Skoda este gratuită pentru toți, organizatorii au făcut un cadou pentru a reaminti încă o dată despre importanța siguranței. Acesteia i-a fost acordată o atenție maximă și au fost luat toate măsurile pentru ca participanții să obțină doar emoții frumoase și pozitive.Participanții la VeloHora by Skoda au fost întîmpinați de primarul Chișinăului, Ion Ceban – cel care a venit cu ideea de VeloHora, antreprenorul Dumitru Voloșin, directorul Clubului sportiv Sporter, Maxim Zorkin, celebrul ciclist Andrei Cimili.

Legendara cursă de ciclism a început în centrul Chișinăului, iar apoi coloana de cicliști s-a îndreptat pe principalele străzi ale capitalei pe următorul traseu: Piața Marii Adunări Naționale - Parcul La Izvor - Piața Marii Adunări Naționale - Bulevardul Dacia - Piața Marii Adunări Naționale.

Deplasarea bicicliștilor a fost dirijată de către mareșari special instruiți, care s-au remarcat prin echipament special și steaguri. Poliția a asigurat siguranța pe parcursul întregului traseu.

Participanții au parcurs mai mult de 21 de kilometri. Cîștigătorii au primit premii binemeritate. Punctul culminant al VeloHora a fost un tur de onoare. Chișinăul s-a umplut de pozitivitate.

După cum au remarcat cei prezenți, astfel de maratoane la Chișinău nu au mai fost de mult timp, iar VeloHora este o cursă cu o atmosferă fantastică, în care participanții au trăit cele mai frumoase emoții, înconjurați de foarte multe persoane cu aceleași preocupări.

A avut loc o adevărată VeloHora, care a acoperit aproape tot Chișinăul și unde fiecare și-a găsit un loc și distracție.

VeloHora by Skoda a dat un start incredibil sezonului de ciclism-2024. La următoarea ediție a cursei VeloHora cicliștii se vor întîlni din nou, deoarece este pur și simplu imposibil să ratezi o astfel de cursă cu bicicleta.

Organizatorul cursei de ciclism este Clubul sportiv Sporter. Această echipă organizează foarte multe astfel de evenimente sportive în întreaga țară. Printre acestea se numără Maratonul din Chișinău, Rubicon, curse în Șoldănești, Cahul și multe altele.

Sporter ajută și la organizarea concursurilor la sporturile nautice, organizează antrenamente gratuite de alergare și multe alte lucruri interesante. Dacă îți place mișcarea, urmărește această echipă pe sporter.md ca să nu ratezi vreun eveniment interesant.

Trebuie remarcat faptul că sponsorul principal al VeloHora 2024 de la Chișinău a fost marca cehă Skoda, care nu a uitat de unde a început parcursul său de succes de peste 125 de ani.

Compania Skoda, care își trage rădăcinile din 1895, cînd în mici ateliere din Cehia ea a început să producă primele biciclete, a parcurs un drum impresionant, de la bicicletele clasice pînă la automobilele moderne și inovatoare pe care le produce astăzi. Dar în această călătorie, ea nu a pierdut niciodată legătura cu lumea ciclismului.Dimpotrivă, Skoda susține și promovează ciclismul, fiind sponsor oficial al Tour de France timp de peste 20 de ani consecutiv. Această participare a devenit nu numai o oportunitate de a-și promova marca și produsele, ci și o modalitate de a-și exprima angajamentul față de stilul de viață activ și sănătos, încurajînd oamenii să descopere plăcerea și beneficiile mersului cu bicicleta.

Unul dintre sloganurile companiei este: "Skoda. We love cycling".

Prin susținerea evenimentului VeloHora 2024, Skoda a reafirmat importanța activității zilnice în toate formele sale, de la bicicletă la mașină. Skoda a oferit premii celor care au participat la eveniment.În calitate de sponsor principal al evenimentului, Skoda a adus un plus de prestigiu și entuziasm, marcînd prezența sa cu un stand la care a prezentat cele mai noi modele ale mărcii auto.

Premiile pentru participarea la eveniment au fost oferite de compania Skoda într-un mod special: accesorii Velo originale care au oferit bicicliștilor o notă de autenticitate și valoare. Premiile, de la genți pentru bicicletă la accesorii de protecție și echipamente de întreținere a bicicletei, au fost o recompensă mult așteptată pentru eforturile bicicliștilor și o amintire frumoasă despre această zi incredibilă.

Pentru Skoda, participarea la evenimentul VeloHora 2024 este o modalitate de a-și onora trecutul și de a-și reafirma angajamentul față de ciclism și față de comunitatea ciclistă, marcînd o nouă etapă în lunga istorie de susținere și promovare a acestui mare sport.

1
0
0
0
3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав