X 
Transnistria stiri: 1438
Preşedintele stiri: 4045

Ce spune Alaiba despre înregistrarea audio în care Dragalin își avertizează subalternii

14 iun. 2023,, 21:35   Politică
3594 1

„Nu cred că avem toată înregistrarea și nu cred că o să înțelegem contextul deplin, dar, în cazul în care contextul este că instituțiile noastre sînt pline de corupți, atunci eu nu am ce adăuga. Eu tot aștept aceste momente. Și nu e nimic în aceasta rău”.

Așa a comentat ministrul Economiei, Dumitru Alaiba, secvența audio în care a fost înregistrată șefa Procuraturii Anticorupție (PA), Veronica Dragalin, la solicitarea moderatorului emisiunii „Puterea a patra”, notează Noi.md cu referire la realitatea.md.

„O să comentez însăși evenimentul, pentru că cel mai bine este să discutăm cu cei implicați și ei să comenteze asta. Nu cred că avem toată înregistrarea și nu cred că o să înțelegem contextul deplin, dar în cazul în care contextul este că în instituțiile noastre sunt pline de corupți, atunci eu nu am ce adăuga. Eu tot aștept aceste momente. Și nu e nimic în aceasta rău. Dvs. recurgeți la amenințări către angajați? Nu cred că este cazul să ne comparăm și colegii mei nu sunt corupți. Cu 4 ani în urmă avea loc o schimbare de guvernare, nu trebuie să ne răzbunăm, să mergem pe răfuieli. Dacă aș avea așa colegi, sincer nu știu cum aș comunica cu ei. Cu siguranță că nu o invidiez pe doamna Dragalin”, a declarat ministrul.

În opinia sa, nu ar fi nimic condamnabil în vorbele procurorei-șefe, subliniind din nou, dacă se referă la procurori corupți.

„De la nord la sud toți asta așteaptă. Faptul că a spus-o în ședință închisă, nu cred că ar trebui să șocheze. Ar trebui să trezească alte sentimente, că nu este în această gașcă”.


Amintim că miercurea trecută, 7 iunie, în cadrul unei ședințe, Veronica Dragalin, și-ar amenințat subalternii cu percheziții și dosare și le-a cerut celor care se simt cu musca pe căciulă să-și dea benevol demisia pentru a evita acest lucru.

8
2
0
0
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?