X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4002

Nicu Popescu a avut o întrevedere cu Fernand Etgen, președintele legislativului din Luxemburg

14 oct. 2022,, 15:30   Politică
2189 0

Ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a avut o întrevedere cu Fernand Etgen, președintele legislativului din Luxemburg.

Oficialul moldovean a exprimat interesul pentru impulsionarea cooperării interparlamentare în contextul agendei noastre accelerate de aderare la Uniunea Europeană.

„Am remarcat evoluția constantă a dialogului în perioada celor trei decenii de la stabilirea relațiilor diplomatice precum și perspectivele extinderii cooperării moldo-luxemburgheze atît în plan politic, cît și în mai multe domenii, printre care cele din sectorul comercial-economic, financiar-bancar, mediu ambiant, turism și afaceri interne”. – a declarat ministrul Nicu Popescu.


Oficialul moldovean a discutat cu președintele Camerei Deputaților și despre procesul Republicii Moldova de aderare la UE, agenda de reforme interne din țara noastră, problematica securității regionale ca urmare a războiului Rusiei împotriva Ucrainei și fortificarea interacțiunii sectoriale între țările noastre, invitîndu-i pe parlamentarii luxemburghezi să viziteze Moldova pentru a continua discuțiile fructuoase de fortificare a dialogului bilateral.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?