X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Ministerul de Externe își mărește numărul de angajați

14 sep. 2022,, 17:24   Politică
2142 0

Numărul angajaților Ministerului de Externe și Integrării Europene va crește. O hotărîre în acest sens a fost aprobată la ședința Guvernului de miercuri, 14 septembrie.

Ministrul de Externe, Nicu Popescu a declarat că în prezent sînt formate 35 de grupuri, care lucrează în direcția europeană.

Ministrul a mai spus ca este nevoie de suplinirea numărului de angajați pentru a gestiona mai eficient toate procesele, în vederea deschiderii și desfășurării negocierilor de aderare la Uniunea Europeană. În prezent, în această direcție lucrează 15 angajați, dar numărul va crește la 19, transmite tv8.md.

„Trebuie să consolidăm și personalul din direcția Drept Internațional, responsabilă de domeniului juridic al relațiilor bilaterale și multilaterale ale Republicii Moldova cu partenerii externi, dar și de examinarea proiectelor de acte normative. Trebuie să gestionăm mai rapid și eficient procesele”, a spus ministrul.

Ministrul Nicu Popescu a mai anunțat că, în cel mai scurt timp, va fi anunțat un concurs public pentru suplinirea tuturor funcțiilor.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?