Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Un nou secretar de stat la Ministerul Afacerilor Externe

7 feb. 10:39   Politică
2211 0

În cadrul ședinței Guvernului R. Moldova, Sergiu Mihov a fost investit în funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor de Externe, în urma demisiei Stelei Leucă, care și-a anunțat plecarea la data de 6 februarie, anunță Noi.md

Premierul Dorin Recean a exprimat recunoștință față de contribuția Stelei Leucă în cadrul ministerului și a subliniat importanța continuării eforturilor de integrare europeană a Republicii Moldova.

Stela Leuca a anunțat că demisionează din funcția de secretară de stat, fără a menționa care sunt motivele care au stat la baza acestei decizii.

În contextul schimbărilor recente la nivelul conducerii Ministerului Afacerilor de Externe și Integrării Europene, noul secretar de stat Sergiu Mihov este așteptat să contribuie la avansarea agendei externe a țării, în special în lumina aspirațiilor de aderare la Uniunea Europeană, a punctat Recean.

Sergiu Mihov este diplomat de carieră, deținînd anterior funcția de ambasador în Lituania., în prezent este șef al Direcției relații bilaterale din cadrul MAE.


0
2
0
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?