X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Mese copioase și cadouri pentru Filat în penitenciar: Cine organiza totul

24 sep. 2020,, 14:42   Politică
4992 0

Fostul premier, Vlad Filat, ar fi avut mai multe beneficii atunci cînd se afla în penitenciar. Mai mai mult, fostul lider al Partidului Democrat, Vladimir Plahotniuc, ar fi organizat și o petrecere în închisoare pentru Filat.

Despre aceasta a dezvăluit fostul avocat al lui Vlad Filat, Igor Popa, în cadrul unei emisiuni televizate, transmite tv8.md.

„Plahotniuc și-a dorit un lucru, ca Filat să nu vorbească, să-l țină izolat în celulă, să tacă și asta s-a întîmplat. Filat a acceptat un deal. A avut condiții foarte bune în celula sa, ceea ce nu aveau alți deținuți. Plahotniuc i-a promis că îl va scoate din pușcărie”, a declarat avocatul Igor Popa în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

„Îmi povestea că într-o seară Plahotniuc i-a organizat o masă copioasă cu șampanie și cu prieteni. Filat s-a îmbătat și nu ajungea pînă la celulă. Altă dată îmi povestea că i-a trimis cadouri de Crăciun. Filat și Plahotniuc sînt un întreg. Nu uitați asta. Acești doi complici, care au participat la jaful bancar, cooperează pînă astăzi. Ei vorbesc la telefon”, a continuat să povestească Igor Popa.

Mai mult, avocatul a menționat că Filat și Plahotniuc continuă să comunice și acum la telefon. „Ei au rămas prieteni pînă în ultima clipă. Filat îl consulta pe Plahotniuc cum să se comporte în public pentru a cîștiga în scrutinul electoral”, a adăugat Igor Popa.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?