X 
Eurovision stiri: 520
Cazul Filat stiri: 355
Transnistria stiri: 1390
Preşedintele stiri: 4016

"Kulioace din duty-free?". Alaiba și nedumeririle sale legate de dosarul Șor

21 oct. 2022,, 11:31   Politică
2865 0

După ce ieri, Procuratura Anticorupție a anunțat despre reținerea mai multor persoane și confiscarea mai multor pungi cu bani în dosarul finanțării ilegale a Partidului Șor, internauții nu au ezitat să facă haz de vestitele "kulioace" pe rețelele de socializare.

Și deputatul PAS Dumitru Alaiba s-a referit la acest subiect, precizînd că pungile găsite de ofițerii anticorupție asupra membrilor Partidului Șor în timpul perchezițiilor sînt identice cu cele care se găsesc în magazinele duty-free.

"Kulioace din duty-free?

Multă lume îmi scrie că fix așa kulioace de care ieri au fost ridicate de procurori urmare a perchezițiilor pe la partidul Șor, dau în magazinele duty-free.

Eu nu știu, pentru că nu cumpăr din duty-free. Dar lume multă scrie același lucru.


Pe de altă parte, mă gîndesc că nu mai sînt ei chiar așa de proști să folosească exact aceleași kulioace care să ducă direct la afacerea lor. Sau... poate sînt?", a scris Alaiba pe rețelele de socializare.

Menționăm că ieri, în urma unei ample operațiuni desfășurate de Procuratura Anticorupție, de la membrii și simpatizanții Partidului Șor au fost ridicate 20 de pungi negre cu aproximativ 3,5 milioane de lei. Potrivit oamenilor legii, din acești bani au fost finanțate, în ultimele luni, protestele din centrul capitalei.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?